"Minikbüs" ile 2 bin 830 öğrenciye ulaşmak hedefleniyor

Vakıf Katılım

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından kentte belirlenen toplam 16 okulun 6. sınıf öğrencileri, ‘Minikbüs Projesi’ kapsamında hafta içi her gün bir geziye dahil ediliyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, 'Minikbüs Projesi' ile dönem boyunca öğrencileri farklı etkinliklere dahil etmeyi planlarken, öğrenciler bütün programlara katılmış olacak. Proje nisan ve mayıs ayı boyunca devam edecek. Büyükşehir, Minikbüs Projesi ile toplam 2 bin 830 öğrenciye ulaşmayı hedefliyor. 

“16 okulda toplam 2 bin 830 öğrencimizle Minikbüs Projemizin 2. etabını tamamlamayı hedefliyoruz”

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’nda görevli Sosyal Hizmet Uzmanı Ceyda Dinçer, Minikbüs Projesi’nin 2. etabı hakkında şunları kaydetti:

“Deprem nedeniyle yaşanan zorlu süreçte, öğrencilerimizi desteklemek ve motivasyonlarını artırmak için, projemizi planladığımız tarihte başlattık. Projemize katılmak üzere belirlediğimiz 16 okulda eğitim görmekte olan 6. sınıf öğrencilerimizi, hafta içi her gün programımıza dahil ediyoruz. Mart ayında başladığımız, nisan ve mayıs ayları boyunca da devam edecek olan projeye katılmak üzere belirlediğimiz 16 okulda, toplam 2 bin 830 öğrencimizle Minikbüs Projemizin 2. etabını tamamlamayı hedefliyoruz."

Hibya Haber Ajansı