BingX, TradingView En İyi Borsa Ödülü'nü kazandı

BingX, TradingView En İyi Borsa Ödülü'nü kazandı

Vakıf Katılım

Dünyanın önde gelen kripto borsalarından biri olan BingX, TradingView'in 2022 Broker Ödüllerinde üst üste ikinci kez En İyi Kripto Broker/Borsa seçildi. Bu ödül, TradingView kullanıcılarının geri bildirimleri ve incelemelerinin yanı sıra TradingView'in kendi teknoloji bilgilerine göre etkileşim, platform çalışma süresi gibi birçok faktör değerlendirilerek belirleniyor.

BingX'in 2022 yılında gösterdiği mükemmel performans, Tradingview'in bu büyük ödülüyle tanındı. BingX 2021 yılında da bu ödüle layık gösterilmişti. 2022 yılında verilen ödül ile birlikte üst üste en En İyi Kripto Broker/Borsa seçilmiş oldu.

2022 yılında BingX, yıllık bazda işlem hacminde %280 istikrarlı büyüme, kullanıcı tabanında yüzde 350'nin üzerinde genişleme ve 7 dilde (Portekizce, Almanca, Farsça, Tayca, Arapça, Fransızca ve İtalyanca.) destek hizmeti gibi gelişmeler gösterdi. Dünyanın Lider Sosyal Ticaret Borsası BingX, Copy Trade işlemlerde yaklaşık 4 milyon takipçiyle 8.000’den fazla profesyonel trader’a ulaşıldığını ve 130 milyon Copy Trade işlemini gerçekleştirdi. BingX hem ürün işlevlerinde hem de varlık güvenliğinde önemli kilometre taşlarına ulaşarak TradingView topluluğunda daha fazla itibar kazanmış oldu. BingX, kripto inovasyonlarında liderliğini sürdürerek hem profesyonel hem de yeni trader’lara daha iyi hizmet sunmaya devam ediyor. Buna kanıt olarak 2022 yılında BingX Signal Trading, Copy Trade Sübvansiyon Kupon, Futures Grid Trading, ve Sonsuz Grid robotu gibi kripto piyasasında yenilikçi bir çok ürününü kullanıma sundu.

“BingX, üst üste ikinci kez En İyi Kripto Broker/Borsa olarak tanınmaktan gurur duyuyor. Sadakatli müşterilerimizin ve hayranlarımızın desteği olmadan bunların hiçbiri mümkün olamazdı.” diyerek açıklamada bulunan BingX Halkla İlişkiler ve İletişim Direktörü Elvisco Carrington, şunları da ekledi

“Değişim kapıda. BingX yeni zorluklar için kolları sıvadı ve katlanarak büyümeye devam edecek. Güvenlik ve şeffaflık en önemli önceliklerimiz. Daha parlak bir 2023'ü başlatmak için güven ve güçle küresel ekonomik toparlanma için lider bir kripto borsası olarak hizmet edeceğiz.”

TradingView hakkında:

"TradingView, dünya genelindeki her türden finansal piyasada trader’lara gelişmiş finansal görselleştirme araçları ve ayrıntılı piyasa verileri sağlayan ünlü bir piyasa analizi platformudur. Piyasalardaki fırsatları tespit etmek için her ay dünya çapında 30 milyondan fazla trader’ın ve yatırımcı tarafından kullanılan bir grafik platformu ve sosyal ağdır."

Hibya Haber Ajansı