Alfa Romeo Racing Orlen ve Acer yeniliklerin önünü açmaya devam ediyor

Alfa Romeo Racing Orlen ve Acer yeniliklerin önünü açmaya devam ediyor

Vakıf Katılım

Alfa Romeo Racing ORLEN, global ICT lideri Acer’ın resmi iş ortaklığıyla 2020 sezonu öncesinde yüksek teknolojinin desteğini alıyor.

Yüksek performanslı bilgi işlem alanında lider konumda olan Acer, 40 yıldan uzun süreye dayanan tecrübesini ve gelişmiş teknolojilerini Alfa Romeo Racing ORLEN’i Formula 1 sıralamasında yukarıya taşımak için kullanacak.

Teknoloji dünyasının önde gelen isimlerinden biri ile motorsporları dünyasının en üstün kategorisinde boy gösteren bir şirketin iş birliği, son teknolojiden güç alan iki sektörün ortak noktalarını gözler önüne seriyor.

Acer resmi BT donanım ortağı olarak, takımın İsviçre’nin Hinwil kentindeki genel merkezinde ve yarışlarda kullanılması için ConceptD iş istasyonları ve monitörleri temin edecek.İş birliği kapsamında Acer ve Alfa Romeo Racing ORLEN ayrıca her iki şirketi de takip eden geniş kitleye ilginç ve etkileyici içerikler sunmak için de birlikte çalışacak.

Alfa Romeo Racing ORLEN Takım Lideri ve Sauber Motorsport AG CEO’su Frédéric Vasseur, iş birliği hakkında şunları söyledi: “Sauber Motorsport, bir şirket olarak Acer ile birçok ortak değere sahip. 70’li yıllarda kurulan her iki şirket de tarihleri boyunca yenilikçi ürünler geliştirip bunları ileriye taşıdı. İşte bu mükemmeliyetçi yaklaşım bizi Acer ile iş birliği yapmaya ve ortaya çıkacak sinerjinin sonuçlarını keşfetmeye itti. Birlikte başarıya ulaşacağımız 2020 sezonunu sabırsızlıkla bekliyorum.”

Acer Avrupa Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Hajo Blingen ise şu sözleri paylaştı: “Formula 1 tarihinin en prestijli takımlarından biriyle iş birliği yapmaktan gurur duyuyoruz. Acer olarak her zaman yüksek performanslı bilgi işlem alanında sınırları zorluyoruz. Alfa Romeo Racing ORLEN ile paylaştığımız bu ruh sayesinde aracın tasarımından yarış pistine kadar her alanda teknolojimizi sunarak olağanüstü yeniliklere ve performansa imza atacağız.”

Hibya Haber Ajansı