Sabancı Holding, çalışanları için kendi ‘Sosyal Medyasını’ kurdu

Sabancı Holding, çalışanları için kendi ‘Sosyal Medyasını’ kurdu

Vakıf Katılım

Sabancı Holding, Yeni Neslin Sabancı’sı vizyonu doğrultusunda bir yeniliği daha hayata geçirdi. Bu doğrultuda, Topluluk çalışanlarının birbirleriyle dijital ortamda daha fazla iletişim ve işbirliği içinde olacakları Sabancı’ya özel Topluluk içi dijital sosyal ağ platformu Sabancı Social’ı kurdu.

Sabancılılar, mobil uygulama veya web üzerinden kolaylıkla erişebilecekleri Sabancı Social sayesinde, Sabancı Topluluğu ve şirketleri ile ilgili konularda güncel haberlere ulaşabilecek, Sabancı Topluluğu’nun farklı şirketlerindeki kariyer fırsatlarını daha yakından takip edebilecek, ihtiyaç duydukları alanlarda çalışma arkadaşlarına destek olabilecek, birbirlerinden öğrenebilecek ve çeşitli gruplar aracılığı ile birbirleriyle sosyalleşebilecekler.

 

Sabancı Social’ın dijitalleşen dünyanın gereksinimlerine uygun olarak tasarlandığını belirten Sabancı Holding İnsan Kaynakları ve Sürdürülebilirlik Grup Başkanı Hakan Timur, “Sabancı Social; Yeni Neslin Sabancı’sı vizyonu ile hedeflediğimiz Dijitalleşme, Yetenek Yönetimi ve Sabancı Ekosisteminde Değer Yaratma stratejik önceliklerimizi ve tüm Sabancılıların sahip olduğu samimiyet, sürekli gelişim ve katılım değerlerimizi en iyi yansıtacak şekilde tasarlandı.

 

Sabancı Topluluğu olarak, çalışanlarımızın birbirleriyle teknolojinin imkânlarını kullanarak daha fazla iletişim ve işbirliği içinde olması, bir süredir en önemli gündem maddelerimizden biriydi. Covid-19 Pandemi süreci ile artan sosyal mesafe sonucunda bu konunun önemini daha da içselleştirmiş olduk. Bu bağlamda Sabancı Social’ın tüm çalışanlarımız için etkin bir dijital buluşma platformu olacağına yönelik inancım tam.”

 


Hibya Haber Ajansı