Abalıoğlu’na çifte ödül

Abalıoğlu’na çifte ödül

Vakıf Katılım

Abalıoğlu Yem-Soya ve Tekstil Sanayi A.Ş., “Başarılı Sanayi Kuruluşları Ödül Töreni”nde “Et ve Balık Ürünleri Sanayiinde Üretim ve Yatırım Birincilik Ödülü” ile “Borsa Üyeleri Arasında Kendi Meslek Grubunda Borsa Tescil İşlemleri Birincilik Ödülü’ne layık görüldü.

 

Türkiye’nin ilk 500 sanayi kuruluşu arasında yer alan ve piliç eti sektöründe Lezita markası ile tüketicilere yenilikçi ürünler sunan Abalıoğlu Yem-Soya ve Tekstil Sanayi A.Ş., Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) tarafından geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl İzmir Ticaret Odası (İTO) ile İzmir Ticaret Borsası (İTB) işbirliğinde gerçekleştirilen Başarılı Sanayi Kuruluşları Ödül Töreni’nden iki ödülle döndü. Sürekli gelişim hedefiyle hayata geçirdiği yatırımlarla Türkiye ekonomisine değer katan Abalıoğlu Yem-Soya ve Tekstil Sanayi, Ege Bölgesi Sanayi Odası tarafından verilen Et ve Balık Ürünleri Sanayii’nde Üretim ve Yatırım Birincilik Ödülü ile İzmir Ticaret Borsası tarafından verilen Borsa Üyeleri Arasında Kendi Meslek Grubunda Borsa Tescil İşlemleri Birincilik Ödülü’nü kazandı.

 

Ödüllerin 5 Şubat 2020 tarihinde Balçova Kaya Termal Otel’de gerçekleştirilen törenle sahiplerini bulduğu organizasyona EBSO, İTO ve İTB yöneticilerinin yanı sıra Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, İzmir Valisi Erol Ayyıldız ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer katıldı. Abalıoğlu Yem-Soya ve Tekstil Sanayi A.Ş. adına ödülü alan Abalıoğlu Yem-Soya ve Tekstil Sanayi A.Ş. Genel Müdürü Mustafa Özdil “Üretim ve yatırım gücümüzü kanıtlayarak bizleri gururlandıran bu ödüller için değerli kurumlarımıza teşekkür ederiz. 2020 yılında gerçekleştireceğimiz 50 Milyon TL’lik yeni yatırımla işlenmiş piliç ürünleri üretim kapasitemizi artırarak Lezita markamız ile tüketicilere yenilikçi ürünler sunmaya devam edeceğiz” dedi. Başarılı Sanayi Kuruluşları Ödüllerinde şirketler; “Üretim”, “Yatırım”, “İhracat”, “Vergi” ve “İstihdam” kategorilerinde Türk ekonomisine katkıları, Ar-Ge ve inovasyon yatırımları doğrultusunda değerlendiriliyor.

 

 

 


Hibya Haber Ajansı