CTT EXPO’23 İş ve İnşaat Makineleri Fuarı 23-26 Mayıs’ta Moskova’da

CTT EXPO’23 İş ve İnşaat Makineleri Fuarı 23-26 Mayıs’ta Moskova’da

Vakıf Katılım

Moskova’da düzenlenecek Fuar’da iş makineleri ve inşaat ekipmanları, yapı malzemeleri makineleri, madencilik, işleme ve taşıma ekipmanları, iş makinesi yedek parçaları, aksesuarları ve malzemeleri ziyaretçilerin dikkatine sunulacak. 

Bu yıl 21’incisi düzenlenecek olan Fuar tüm beklentileri aşarak 100.000 m2’lik alana ulaşmıştır. Fuar 2022 yılında 37.000 m2’lik alanda gerçekleştirilmişti. 

Hall 13, hall 14 ve dış alan olmak üzere organize edilen fuarda hall 13, 14 ve dış alandaki tüm yerler tamamen tükendi. Fuar organizasyonu, oluşan yoğun talep nedeniyle Fuar kompleksindeki dış alanda yeni sergileme alanı açmıştır. 

Türkiye resmi temsilciliğinin Taneva Fuarcılık tarafından yürütüldüğü fuar, T.C.Ticaret Bakanlığı tarafından yüksek teşvik oranı ile destekleniyor. 

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Taneva Fuarcılık Kurucu Ortağı Burak Tarkan Baydar, Türk firmalarının yoğun ilgi gösterdiği ve katılımcı sayısının yaklaşık 5000 m2’de 76 firmaya ulaştığı fuarın Türkiye açısından rekor seviyeye ulaştığını ifade etti. 

Baydar, “Fuara Türkiye, Rusya, Çin Halk Cumhuriyeti, İtalya, Almanya, Pakistan, Belarus, Kazakistan olmak üzere 8 ülkeden firmalar katılacak” dedi.

Fuara aralarında XCMG, Sany, Zoomlion, Liugong, SDLG, Putzmeister, Amkador, Chetra gibi önemli yabancı katılımcıların yanı sıra, MST, MEKA, ELKON, Cayak, ASP, Namtaş, Ermak, Özçelikler, MAG Kauçuk, Ortaklar Hidrolik, Gelen Makine, Makine Tanıtım Grubu, İMDER, Promax ve Asblok gibi sektörün önemli oyuncuları arasında olan Türk firmaları da katılıyor. İlgili fuara İstanbul Ticaret Odası tarafından da milli katılım organizasyonu düzenleniyor. 


Hibya Haber Ajansı