Romatizmal hastalıklar hakkında merak ettikleriniz 3 Nisan'da canlı yayında

Romatizmal hastalıklar hakkında merak ettikleriniz 3 Nisan'da canlı yayında

Vakıf Katılım

Romatizmal hastalıklar hakkında en doğru bilgileri uzman doktorlar aracılığıyla veren Romatizma TV, Youtube kanalı üzerinden düzenleyeceği canlı yayında koronavirüs (Covid-19) salgının romatizmal hastalıklar üzerinde yarattığı riskler, romatizma ilaçlarının bu dönemde kullanımı, romatizma hastalarının kontrolü ve hastalar için ek öneriler romatoloji uzmanları tarafından ele alınacak.

Romatizmatv.org öncülüğünde, Romatizma TV Youtube kanalı üzerinden 3 Nisan Cuma günü yapılacak canlı yayına Türkiye Romatoloji Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Cemal Bes, Prof. Dr. Timuçin Kaşifoğlu ve Prof. Dr. Umut Kalyoncu katılacak. Romatizmatv.org, hastalara referans olmak, hekime erişimi kolaylaştırmak ve hastalıklar hakkında ihtiyaç duyulan, yeterli bilgiyi anlaşılır şekilde sunmak amacıyla Türkiye Romatoloji Derneği tarafından kuruldu.

Uzmanlar, dünya genelinde en önemli konu haline gelen, Dünya Sağlık Örgütü'nün Pandemi ilan ettiği koronavirüs (Covid-19) salgının romatizmal hastalıklar için yarattığı riskler, romatizma ilaçlarının bu dönemde kullanımı, romatizma hastalarının kontrolü ve hastalar için ek öneriler gibi konuları ele alacak. Canlı yayın 18.45 – 19.45 saatleri arasında www.youtube.com/c/RomatizmaTVorg adresinden izlenebilecek ve bu süre zarfında hastalardan gelen sorular da yanıtlanacak.
 

Hibya Haber Ajansı